Uutiskirje ja video Israelista Chosen People Ministries – CPM-Finland 10-19-2023

 

Hyvä Israelin ystävä työmme tukija

Shalom – rauha, merkitsee nyt enemmän kuin koskaan!

Tiedän, että rukoilet Jerusalemin rauhan puolesta, kuten mekin teemme. Kun rukoilemme Jerusalemin rauhan puolesta, rukoilemme samalla koko Israelin kansakunnan ja ehkä jopa kaikkien maailman juutalaisten puolesta, mutta rukoilemme samalla myös rauhaa kaikille niille, jotka elävät Pyhällä Maalla. Tämä hetki on katastrofaalista aikaa israelilaisille ja samoin se on Hamasin viattomille palestiinalaisuhreille.

October 2023 Town Hall Meeting

Tässä yllä on Chosen People Ministriesin Israelin johtajien Town Hall tapaaminen ja keskustelu Zoom-videona englanniksi. Tapaamisessa keskusteltiin Israelin tilanteesta työmme kannalta, erityisesti nyt kriisin puhkeamisen jälkeen. Voitte katsoa ja kuunnella työntekijöidemme tuoreita raportteja suoraan kentältä Israelissa ja mitä juuri tällä hetkllä Israelin työmme tilanteeseen kuuluu. Moderaattorina toimi johtaja Mitch Glaser.

Tervehdys kaikille, tänään meillä oli vaikea päivä.

Haluamme lähettää sinulle päivityksen  Israelissa tehtävästä työstämme Videon muodossa. Video voidaan katsoa maksuttomaan Vimeo-sovellukseen kirjautumalla. Kirjautuminen voi tapahtua FB-tilin tai MS-tilin tunnuksillasi.

Rakas lähetyskumppanimme, jotta pysyt perillä paremmin työmme tilanteesta Israelissa  7. lokakuuta, sapattina koettujen hirmutekojen jälkeen.
Yllä oleva videolla keskustellaan 19.10. pidetyssä Zoom kokouksessa siitä työstä, jota yhteinen missiomme tekee Israelissa. Työstä juutalaisen kansan keskuudessa, jakaessaan Hyvää Uutista sotatilanteen keskellä ja yrittäessään osoittaa Jumalan rakkautta ja lohdutusta niille, jotka näinä vaikeina päivinä Israelissa kärsivät.

Viime päivityksessä jaoimme yleiskatsauksella siitä, mitä on tapahtunut lauantaiaamun 7. lokakuuta klo 6.30 Israelin ja myös Suomen aikaa lähtien emmekä toista sitä.

Lasten tilanne on Israelissa vaikea, koulut ovat suljettuna ja pommihälytysten vuoksi joudutaan viettämään pitkiä aikoja pommisuojissa. lapset ovat peloissaan ja monet heistä ovat traumatisoituneet, etenkin ne lapset, jotka asuivat lähellä Gazan rajaa, ovat jouduttu siirtämään muualle maahan turvaan. Myös Libanonin rajan tuntumasta on koko rajavyöhykkeen asukkaita evakuoitu tiettyyn etäisyyteen asti.
Myös holokaust selviytyjät on siirretty turvaan, monia heistä on majoitettuna Kuolleen meren alueelle. Ystävämme Maxim, joka on monille teistä tuttu, toimii kenttävastaavana lasten ja vanhusten työssä.

Haluan nostaa videokeskustelusta esille muutamia keskeisiä asioita, joita tässä nostettiin esille.

Maxim mainitsi keskustelussa mm. että kuusi holokaustista selviytynyttä, joiden kanssa hän oli työskennellyt on surmattu!  On niin vaikeaa ajatella, että kaiken sen jälkeen, mitä he olivat kokeneet lapsina natsien käsissä, he viimein pääsivät muuttamaan Israeliin. Siellä heidän piti saada elää vapaasti ja kuitenkin heidän elämänsä päättyi näin hirvittävällä tavalla. Se tuntuu niin epäreilulta, ja sydämeni on särkynyt. Kertoo Maxim.

Yhteistyökumppanimme tarjoaa Israelissa päivittäin, lasten ja vanhusten lisäksi myös monille muille tarvitseville ruokaa, vettä, vaatteita ja hygieniatuotteita, joita reservistä juuri rintamalle kutsutut sotilaat sekä näiden nuorten miesten yksin jääneet perheensä tarvitsevat.

Jos sydämessäsi koet, että voisit esirukousten lisäksi auttaa taloudellisesti, voit sen tehdä kauttamme jonkin alla olevan valinnaisen siirtomenetelmän avulla. Toimitamme apusi kootusti määrävälein Israeliin siirtämällä varat eteenpäin kentälle suoraan korvamerkittyinä kumppanimme CPM-Israelin käyttöön ja siellä oleviin suuriin tarpeisiin kentällä. 

Israelissa pidätämme hengitystämme ja rukoilemme, ettei kahden rintaman konfliktia syntyisi, ja että kansainvälinen yhteisö ja Herra hillitsevät niitä, jotka pyrkivät Israelin tuhoamiseen!

Israelissa yli kolmekymmentä henkilökuntaamme kuuluvaa jäsentä on huolissaan omasta turvallisuudestaan ja perheidensä turvallisuudesta. Mutta samalla he tietävät myös, että Jumala on asettanut heidät tähän tehtävään käyttääkseen heitä muiden hyödyksi ja siunaukseksi.

Pyydämme Jumalaa johdattamaan sinua toiminnassasi, koska tarvitsemme nyt paljon rukousta ja myös muuta apua. Olisi hienoa tietää, jos voisitte rukoilla kaikkien heidän puolestaan.

Seuraavassa on joitakin tärkeitä rukousaiheita, joiden puolesta toivoisimme sinun erityisesti rukoilevan:

 

”Jos haluatte, että Suomi pelastuu, siunataan Israelia ja rukoillaan ystävät ennenkaikkea Israelin pelastumisen puolesta.”

Kiitämme sinun rukouksistasi ja taloudellisesta tuestasi sekä toivotamme teille kaikille Jumalan siunausta!

Yhteistyöterveisin,  

Toivo ja Malla

Via Baltica Ministry CPM-Finland ry
32740 Sastamala – FINLAND
Tel. +358 40 037 3570
e-mail: cpmfinland@gmail.com
www.cpmfinland.info

Avustuksen kohteet Israelissa: Tel Avivin ja Jerusalemin keskukset, lapset ja Holokaust vanhukset. Lasten ja vanhusten lisäksi myös muille tarvitseville ruokaa, vettä, vaatteita ja hygieniatuotteita, joita reservistä juuri rintamalle kutsutut sotilaat sekä näiden nuorten miesten yksin jääneet perheet tarvitsevat.

Muut avustuskohteet: Latvian juutalaisten evankeliointityö sekä lisäksi edelleen Ukrainan avustustyö. Tietoa on lisää myös FB-sivuillamme sekä kotisivuillamme. Klikkaa alla olevista painikkeista, siirrot voit tehdä alla olevien QR-koodien kautta, seuraamalla annettuja ohjeita.

Mikäli haluat taloudellisesti tukea evankeliumin työtämme, voit tehdä sen uutiskirjeemme tilaajana Via Baltica Ministry CPM-Finland ry:n tilille POP – Jämijärvi – IBAN: FI8347251020018812 merkki: ” “Baltian työ”,
TAI jos haluat
Via Baltica Ministry CPM-Finland ry:n kautta lähettää kriisiapua “Apua Israeliin SOS” tai tukea työtä Baltian maissa, tai Israelissa Lasten ja Holokaust-selviytyjien keskuudessa tehtävää avustus- ja evankeliointityötä, Ukrainan- tai Venäjänkielistä kirjallisuustyötä, Lasten työtä tai muuta humanitaarista työtä. Ole hyvä ja tee lahjoituksesi POP Jämijärvi tilille IBAN: FI45 4722 0010 0238 27 merkillä: “Apua Israeliin SOS”, “Israelin Lapset ja Holokaust-selviytyjät”.Apua Ukrainaan SOS”, ”Latvian Messiaaniset” Venäjänkielinen kirjallisuustyö”,   – Suuri kiitos lahjastasi!

Kerättävillä varoilla hankitaan ja toimitetaan venäjänkielistä hengellistä kirjallisuutta,
ruoka- ja vaateapua ja lääkeavustusta, sekä osallistutaan lasten ja vanhusten
leiritoiminnan kustannuksiin, viedään evankeliumin sanomaa Baltian maissa sekä
Israelissa, Valkovenäjällä ja Ukrainassa tehtävässä hengellisessä ja humanitäärisessä työssä. Kirjallisuus sekä humanitäärinen apu jaetaan ja leiritoiminta toteutetaan pääasiassa paikallisten seurakuntien sekä muiden vastaavien yhdistysten kautta.

Rahankeräyslupa numero: RA/2021/1175
Järjestäjä: Via Baltica Ministry CPM-Finland ry. 
Posti: Kalliotie 5 A1, 32740 Sastamala – FINLAND
Puh. +358 40 037 3570
sähköposti: tmaki@cpmfinland.info
kotisivut: www.CPMFinland.info